161. Privat vägledning med Solöga…

solögas bokTräffade Solöga för några dagar sedan. Det var intressant. Får via Facebook en hel massa inbjudningar till oerhört många olika saker. Det är spännande, det finns mycket att prova i livet.

Jag tycker om att prova nytt, att testa nya vägar. Men… det känns det svårt att delta på allt. Man måste välja… som alltid här i livet… Och.. på senaste tiden har jag valt att lyssna inåt, på vad jag innerst inne känner är rätt. Det är faktiskt inte så ofta att jag känner att jag ska eller vill delta på saker… Jag har ju min coach och det räcker långt. Känner oftast att den viktigaste delen finns i mig själv och att en massa yttre saker hit och dit snarare kan förvirra min inre resa än att tillföra något…

Men… strax efter jag kom tillbaka till Sverige dök det via en väns vän upp en inbjudan till “Privat vägledning” med Carina Solöga Högman. Det är en kvinna som bor en bit norrut i Sverige och som har en stark koppling till naturen. Hon har skrivit ett antal böcker och ja… mer än så visste jag inte om henne. Funderade någon dag, men kunde inte släppa denna inbjudan. Jag kände att det var något jag skulle gå på. Sagt och gjort, jag anmälde mig till en timmes privat vägledning.

En inkännande, kraftfull kvinna mötte mig. Hon var på något vis rask och det gick undan i början när hon berättade hur det skulle gå till. Men… sedan blev det väldigt intressant!!! Hon berättade om vilka styrkor och kunskaper jag har och hon berättade också om vilka saker som hindrar eller begränsar mig. Hon talade om möjligheter – och om att följa sina drömmar. Det blev mycket intressant eftersom jag fick någon form av helhetsbild av mig själv – på bara en timme. Fantastiskt!!!

Ett spännande möte som gav nya tankar och idéer, och framförallt ett nytt perspektiv på mig själv… Jag skulle gärna träffa henne igen…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*