73. Livet är ett spännande äventyr…

Nu har jag ett val. Vill jag stanna kvar i “tycka-synd-om-mig-själv”-läget eller “offer”-rollen – eller… vill jag tycka att livet är kul?

När man ligger ensam i mörkret mitt i natten och svettas under ett 100% polyesterlakan och inte kan sova, känner en brännande känsla i halsen av mögelsporerna, öppnar fönster, sätter igång fläktar, jagar myggor och sånt’ så känns inte livet eller denna resa så kul. Fast… i dagsljus – och om man väljer att se livet som ett äventyr – så känns det helt ok… även om jag bara sovit 2,5 timme i natt…

Sitter på ett café och äter frukost. Tittar på TV:n här. Trodde de visade ett jogginglopp men inser att det är tjurrusning som visas under en lång period. Vissa delar i slow-motion… Tar en extra kopp kaffe och hoppas att det skall väcka mig till liv…

Får i alla fall bra träning i mindfulness. Alla mina saker står åter nedpackade i lägenheten nu. Får se vad som händer idag… och vart jag ska ta vägen… Är det hemskt eller spännande…?? Ja, det är bara att välja…

Frukost i Andalucien

One Reply to “73. Livet är ett spännande äventyr…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*