72. En glipa i fasaden…

När jag framåt kvällen beslöt mig för att gå ut ännu en sväng så funderade jag på hur det kunde vara problem där jag bor. Tittade upp på fasaden och tyckte att det såg skumt ut.

 

Var tvungen att fotografera och zooma in för att kunna se ordentligt. Bor ju överst, ganska högt upp. Är förvisso ingen byggnadsingenjör men inser att det inte kommer att bli så bra i denna lägenhet framöver – såvida man inte gör något åt konstruktionen och tätar problemen i byggnaden. Frågan är om det finns motsvarande glipa i taket. Sannolikt gör det det. Varje gång det regnar kommer problemen att köra igång igen. Kanske inte så frekvent med regn nu under sommaren. Fast… när det väl regnar så regnar det å andra sidan riktigt ordentligt…

Imorgon ska jag prata med agencyn igen…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*