155. Vad blir nästa steg…?

Allt som sker leder en vidare, framåt i livet… Min pappa är nu inte längre i livet. Han var svårt sjuk och det fanns ingen annan väg för honom, men han lämnar ett tomrum efter sig.

Efter en tid i Sverige känns saker annorlunda här i södra Spanien. De spanska turisterna har åkt och ersatts av svenskar, danskar, norrmän, engelsmän, tyskar m.fl.som väljer att tillbringa vinterhalvåret här nere.

Själv känner jag mig inte lika hemma här längre. Om det beror på att staden fått en annorlunda profil – eller om det beror på att jag fått ett annat perspektiv, det vet jag inte. Kanske är det en kombination…?

Vem vet.. kanske är det dags att gå vidare? Kanske är jag färdig med denna fantastiskt lilla vackra by på sydkusten i Spanien? Frågan är i så fall: Vad är nästa steg…? Ja, det får framtiden utvisa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*