99. Spännande dag…

Har precis lämnat hotellet efter två nätter. Nu anlände en jättestor grupp människor till hotellet, så det är helt fullbokat. Inget rum ledigt till mig. Fick packa in mina väskor i ett litet förrådsrum. Samtidigt kom det säkert 50 spanska turister (pensionärer). Det var trångt i de smala korridorerna på hotellet. Alla yrade runt och letade efter sina rum.

Så här står jag nu utan någonstans att bo i natt. Hmm…

Har gjort en muntlig överenskommelse med en spanjor om att jag ska hyra en lägenhet i 6 månader from 20/7. Han sa att det kan vara möjligt att komma till det redan ikväll, men han trodde att det skulle bli först den 20:e, dvs imorgon.

Så… var precis inne där han jobbar för att fråga om han hade koll på om tidigare hyresgäst flyttat ut än. Han var inte där. Så nu sitter jag på ett café och tar en café con hielo och väntar på att tiden ska gå. Hoppas få en indikation om jag ska leta hotellrum i natt eller inte…

Dessutom väntar jag tillbaka pengar (2 månadshyror) från mögellägenheten idag. Enligt uppgift kommer ägaren, en dam från Granada, och lämnar dem till mäklaren. De ska ringa när hon varit där. Hade behövt de pengarna innan jag hyr nästa…Hmm…

Ja, dagen får utvisa hur allt blir… Det är bara att åka med… Har gjort vad jag kunnat… mer kan jag inte göra… nu gäller det bara att ha tillit…

 

2 Replies to “99. Spännande dag…”

  1. I värsta tänkbara fall får du nattramla på något uteställa, möta the love of your life, som bara råkar ha en herrgård och erbjuder gentlemannamässigt dig att bo i ena lägenheten som den rymmer, till ett väldigt lågt pris för han vill inte att du ska känna att du står i skuld, och i hyran ingår daglig massage från en av de anställda på herrgården, en äldre oattraktiv kvinna som inte alls är en något hot mot den kärleksfyllda relation ni inom kort kommer att ingå och leva resten av ert lyckliga liv i. Dessutom jobbar massagekvinnans man i köket. En underbar äldre man som serverar dig de mest fantastiska frukostar du kan tänka dig. Och gudomligt snäll är han.

    Jag har full tillit till både dig och magin jag kallar Gud. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*