181. Små onödiga val i livet…

bilbesJag gillar variation, olikheter och utveckling – men jag måste erkänna att jag verkligen ogillar alla dessa valmöjligheter kring småsaker i livet. Att välja rätt elleverantör, rätt mobilleverantör, rätt sparkonto, rätt ppm-fonder och inte minst rätt bilbesiktningsställe för bilen. Det känns rätt onödigt att behöva välja alla dessa småsaker, för dessa val tillför faktiskt inget mervärde i mitt liv. Vissa saker vill jag bara ska löpa vidare – särskilt om skillnaden mellan alternativen inte är så stor – så varför ska vi lägga ner tid, energi och fokus på detta??

Om vi människor ska hålla på och fatta beslut om varje liten futtig småsak i alla sammanhang hela tiden i livet så tror jag vi missar livet… Vi måste få chans att leva – inte bara sätta oss in i pensionsproblematik, eltariffer, telefonabonnemangsvarianter och bilbesiktningsalternativ. Livet är så mycket mer än så….!!!

Så släpp kontrollen!! Livet går vidare även om du inte gör de perfekta valen i dessa ganska oviktiga val. Lev istället!! Lägg inte för mycket tid på att försöka kontrollera. Saker och ting ordnar sig ändå… ♥

2 Replies to “181. Små onödiga val i livet…”

  1. Usch ja, du har säkert rätt i det – men det värsta är ju att det är så svårt att släppa kontrollen …

    Jag har sett att du inte har gjort något inlägg här på din blogg sedan lång tid tillbaka och undrar hur läget är?

  2. Hej Bojje,
    Tack för att du frågade. Tack vare din fråga fick jag äntligen “ändan ur vagnen” idag och publicerade en blogg. Allt är bara fint här – även om det varit rätt intensiv tid på sistone.

    Hoppas det går bra med din träning. Jag blir imponerad när jag läser din blogg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*