207. Gott Nytt År 2015

gottnyttarVill önska alla ett riktigt Gott Nytt År 2015!!

Såhär går mina tankar kring det nya året. Detta vill jag säga till mig själv och dela med mig av till er som vill läsa:

1. Du har alltid ett val. Välj det som ger dig glädje och kärlek i livet och/eller det som är bra för världen!!

2. Du är bra som du är!! Älska dig själv – du är värd att bli älskad precis som du är!! Du ÄR en unik och fantastisk varelse – låt ingen annan få dig att tro något annat!!

3. Var dig själv – inte en kopia av andra eller någon som styrs av det som andra förväntar sig. Stå på dig!! Alla kanske inte gillar att du är dig själv – men viktigast är faktiskt att du är sann mot dig själv, att DU lever DITT liv – inte någon annans.

4. Koppla in ditt hjärta!! Vi lever i en värld av logik och vi har alla lärt oss att vara logiska. Men… ta chansen och koppla in ditt hjärta också!! Kombinationen av hjärna och hjärta är den allra bästa!!

5. Det behövs mer kärlek i världen!! Ta chansen och sprid glädje och kärlek i mötet med andra människor. Var generös. Håll upp dörren för någon, le vänligt, ha överseende med att andra människor inte är prefekta (för det finns väl ingen som är perfekt??) Livet handlar inte om att ha rätt – det handlar om att leva och att mötas ett tag här på jorden. Låt oss gör det på ett bra sätt!!

6. Följ dina drömmar och det som gör dig engagerad och passionerad!! Ditt engagemang kan göra världen till en bättre plats.

7. Lev nu!!  Nuet är allt vi har. Ta hand om det!! Även om det inte är perfekt – njut ändå av “det som är” just nu.

8. Lev – våga mer!!! “Åk” inte bara med, utan lev!! Det finns fler möjligheter i livet än vad vi vid en första anblick kan se.

Kom ihåg: Kapitlet för 2015 är inte fyllt av “det som vi brukar göra” och inte heller av andras åsikter kring att “såhär måste du göra eller leva”. Nej, kapitlet om 2015 är ett blankt blad. Om vi väljer att gå vår egen väg, om vi skrapar lite på ytan för att se vad som finns därunder, om vi tänker lite annorlunda, om vi lämnar tryggheten och tar ett steg ut i det okända… Ja, då kan nya vägar öppnas…

Önskar dig ett riktigt bra år 2015!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*