205. Tomten kör röd sportbil…

Jag var ute och körde idag på eftermiddagen denna julafton och det var väldigt få bilar ute. Det var ju Kalle på TV då, kanske var det anledningen? Tänkte för mig själv att vid denna tiden borde åtminstone några tomtar vara ute. Stannar vid ett rödljus och till vänster om mig stannar en röd sportbil. Jag får titta 2ggr. Jodå, det är tomtefar själv som är ute och kör. Plockar upp mobilen och knäpper en bild innan det blir grönt. Tyvärr ställde mobilkameran in skärpan fel. Men, vem vet, kanske var det den riktige Tomten – som inte ville fastna på bild…? 😉

tomten

 

Är förstås lite besviken över att bilden inte blev bättre nu när jag hade chans att få ett verkligt bildbevis som visar att Tomten faktiskt finns på riktigt!!

Men.. nu vet jag i alla fall att han kör röd sportbil!! 🙂

God Jul till er alla!!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*