179. Att vara konsult…

kstInput:
Tidrapportering, arbetstid, lunchrast, e-mail, ny organisation, powerpoint-powerpoint-powerpoint, regler, telefonmöten, riktlinjer, processer, kontakter, formalia, väntan, strictly business, beläggningsgrad, sekretess, offerter.

Bestämmelser, main stream, regleringar, telefonpolicy, uppföljning, nåbarhet, affärer, underlag, struktur, genomgång, tidplanering, kalender, analys, begränsningar, merförsäljning, uppdragsbeskrivning, restid, anbud, avdelning, enhet, erfarenhet, idoghet, alternativ, enhetlighet, branding, ofrånkomligt, rutiner, teknik, upphovsrätt, enighet, professionell.

Representativ, säljande, energisk, social kompetens, varumärke, alert, positiv, effektiv, resbar, utbytbar, smart, taktisk, affärsmässig, ledande, drivande, kreativ men inte alltför kreativ, formbar, flexibel, anpassningsbar, förändringsbenägen, trevlig, strömlinjeformad, lagom, nätverkande, integritet, säljbar, planering, strategi, effektivisering, omstrukturering, kanalisering, optimering, rationalisering, vitalisering, komprimering, stationering, helpdesk, restidsregler, intranät, webbsida, uppdateringar, säljande CV, möten, innovativ, lösningsorienterad, debitering, stress, press, kollegor, arbetsam, oklanderlig, erfaren, leverans, avtalsförslag, uppdrag, utdrag, fakturering, avslag, veckodag, omslag, nytänk, omtänk, framåtriktad, uthållig, bra konsultprofil, affärsnytta, kundnytta, riskeliminering, konkurrens, avtal, lojal mot arbetsgivare, lojal mot kund, lojal mot kollegor – ett liv som fylls upp av görande i det yttre…

Output:
Anställning, månadslön, pension och en känsla av trygghet…

One Reply to “179. Att vara konsult…”

  1. En av mina kollegor som är inhyrd konsult myntade uttrycket “Jag är BARA konsult” idag:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*