175. Pappershögar och dans…

hogarLägenheten möblerad, lite kalasande avverkat – och nu återstår bara att sortera en del papper vid skrivbordet. Ska erkänna: det är verkligen urtrist. Nu när allt är “nästan klart” är det, av någon anledning, lätt att lämna det där lilla sista arbetet som finns kvar. Särskilt gäller det sortering av ekonomipapper som inte tillhör någon av mina favoritsysselsättningar. Jag har ju inte haft ett eget skrivbord sedan i mars och, tro mig, det finns en del papper som ligger i högar, så det är ett visst arbete, inte gjort i en handvändning. Nåja, en liten bit i taget får det bli… ett papper i taget…. Var i nuet, ta vara även på denna stund..!! (ja, jag jobbar på det…)

Tiden går och den 1 februari närmar sig. Då ska jag tillbaka och arbeta igen. Det ska bli spännande. Mycket har hänt sedan senast, jag har tänkt många tankar och upplevt mycket. Detsamma gäller säkert också för alla kollegor på kontoret. Det blir lite av en nystart. Som anställd konsult är jag öppen för nya möjligheter och nya uppdrag. Hoppas på en intressant utveckling här under 2013. Allt är möjligt!!

Nu har jag ett bra hem som bas – ser fram emot att bo in mig i lägenheten och fortfarande har jag några dagar ledigt att se fram emot. Det som händer de närmaste dagarna är att jag hembjuden till ena sonen på middag, ska gå på prova-på-gammeldans och prova-på-buggkurs vilket ska bli kul!! Hoppas det blir någon dans denna terminen – det skulle vara kul!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*