157. Tillbaka i Sverige…

Igår tog jag planet tillbaka till Sverige. Vet inte riktigt varför. Jag vet bara att känslan av att jag var färdig i denna lilla by i Spanien var stark.

Efter en natt på sonens soffa undrar jag idag vad som ska hända härnäst. Har ju inget boende och mitt jobb, som jag är tjänstledig från, kan jag inte återuppta förrän 1 februari. Har nu 3 månader på mig att få saker och ting på plats. För det är väl det jag ska göra?

Eller… är det inte alls målet att få saker och ting på plats? Kanske är målet något helt annat?

Efter min tid i ensamhet i Spanien är ingenting lika givet. Det som tidigare var självklart är inte lika självklart utan är faktiskt möjligt att ifrågasätta eller förändra. Får helt enkelt vara öppen för det som sker…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*