126. En snabb-blogg…

Just nu har jag inte riktigt tid att blogga. Har fått besked om att en hemsida måste uppdateras och jobbar just nu med detta. Tyvärr saknar jag Internetuppkoppling där jag bor nu så det blir till att slå sig ner på caféer och restauranger som tillhandahåller WiFi. Tillbringade förmiddagen med att lägga upp en WordPress-sida. Har hittills lagt upp ca 50 sidor. Knappt hälften. Höll på till dess att både jag och datorn höll på att bli överhettade i värmen på caféet. Inser att det kommer att ta ett antal dagar…

Någon som har tips om ett bra WordPress-tema som är lättjobbat och snyggt?? Hör gärna av er. Lägg en kommentar nedan (kommentarer blir inte publika förrän jag väljer det – så det går ett privat meddelande till mig)

Under tiden kan jag bara visa en pausbild – i likhet med som man gjorde förr i tiden på TV:n…

Girasol – solros….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*