117. Att lyssna inåt…

Att lyssna sägs vara en förlorad konst… Ja, kanske är det så. Läs gärna detta citatet:

“In silence lies the ability to listen; to listen to ourselves, to others and to God. Listening is a lost art. Without it we cannot communicate, we cannot relate to each other and so we cannot live life meaningfully. We need to learn to listen. Sitting in silence allows us to listen to ourselves and to understand. This silence can heal. The worries, the pain can be healed when we listen. Spiritual medicine is ever-present in the soul. Whenever we need it, to whatever extent we need it, we can find it within.”
— Unknown —

Ja, bloggade igår om att bli medveten. Att vara tyst kan faktiskt vara en väg… Att våga lyssna inåt är vikigt…

Och för er som undrar… nej, jag är inte galen – funderar bara på livet – utifrån olika infallsvinklar… Tror att det är något av det viktigaste jag gjort i mitt liv. (Ja, förutom att föda och ta hand om mina älskade barn förstås…) 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*