89. Nytt försök med Allsång på Skansen…

Gick in på svtplay för att se ett program som jag fått tips om, men som tyvärr var stoppat för visning här i Spanien. Av någon anledning satte jag istället igång Måns på Skansen. Måste säga att jag är lite förvånad över att en sådan ung man och en sådan ung publik gillar ett program som Allsång på Skansen. När jag var yngre var det verkligen gubbvarning på dessa program. Det var mest äldre människor som gillade detta. Åtminstone de som var 45+. Känner fortfarande att jag är för ung för dessa program. Undrar när jag kommer att gilla dessa..?? Eller är det bara så att jag inte förstår poängen..??

Allsång där folk som inte alls kan sjunga skrålar i mikrofonen så att atonala ljud uppstår. Lasse Stefanz och strax därefter Idas sommarvisa… inte riktigt vad jag gillar.  Fiolspelaren Linda är förvisso oerhört duktig. Men… istället för att bibehålla en hög nivå så släpper man in Kalle Moreus som kommer in och sjunger  och leder allsång – och… då går det bara inte att ha programmet på i bakgrunden längre… jag var tvungen att stänga av.. hur svensk jag än är… Kalle M är fantastisk på fiol, men varför inte låta honom göra det han kan bäst…?

Nej… tror att jag inte ska göra fler försök på detta program. Trodde jag skulle känna det bättre nu när jag var en bit ifrån Sverige. Alla säger att man blir extra mycket svensk då… Men inte ens det hjälpte…

Kan någon förklara för mig poängen med detta programmet. Alla verkar gilla det, utom jag… Vad är det jag inte förstår…?

Fast… det är inte min domän… (Klicka här för att se tidigare blogg om domäner) Bättre att jag fokuserar på saker som jag kan påverka… 🙂 och… att låta dem som gillar detta program titta på detta. Jag själv välja att stå över…Ja,  det får bli min intention framöver…

Så tack Måns – och lycka till framöver!! Jag såg ett halvt program i år, men nu låter jag dig framöver köra på egen hand…. Det är många som tittar på dig – och säkert kan du ge dem de som de behöver. Men… jag kommer inte att titta mer…

 

 

3 Replies to “89. Nytt försök med Allsång på Skansen…”

  1. Instämmer helt, jag fattar inte heller poängen med programmet. Snarare förfasar jag mig över alla kollegor som vid fikabordet talar om programmet som jag själv inte har något intresse över att se på. Måns verkar var en duktig lunda-kille men för det har jag inget behov av att se programmet.

    • ..instämmer..allsången vänder sig i dag till en helt annan publik, tjejer i de yngre tonåren.

      • Om du har rätt Lasse så har jag alltså först varit för ung för att tillhöra målgruppen (på Bosse Larsson-tiden) – och nu är jag alltså för gammal… Haha… kanske är det så…??

        Så bra – då fick jag en förklaring!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*