48. Japp, då stannar jag ett tag till…

Har funderat fram och tillbaka ett tag men har nu äntligen beslutat!!!

I veckan som gick gjorde jag en överenskommelse med min chef. Jag har beslutat att stanna några månader ytterligare utöver det planerade. Har sökt in till högskolan för att plugga på distans härifrån. Det ska bli kul att få slå sig ner här i Spanien ett tag… ett lite längre tag…

Fått ok per e-post och i veckan som gick har jag postat ansökan till honom för att få det formella på plats.

Så.. here I am… stannar ett tag till… Ska bli kul!!

 

4 Replies to “48. Japp, då stannar jag ett tag till…”

  1. Under de nära tio år vi vistats i Spanien och vårt hus har vi ännu inte varit där i hela tre månader i ett sträck. Nu har du snart varit där i tre månader och har säkert redan lärt dig mer spanska än jag någonsin kunnat. Men allt har sina förklaringar och de känner du till.
    Främst beror det på vår situation och att vi har två hem. Vi har också lärt oss att plocka russinen ur kakan genom att vara på “rätt” plats vid rätt tillfälle. Tror jag?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*