44. Café con hielo…

Nu när det är varmt kan det vara gott med något kallt att dricka. Ett alternativ är att beställa café con hielo. Vet inte om det finns något annat spanskt namn för det, men det funkar för mig att beställa så i alla fall.

Såhär gör man. Min engelska väninna visar hur man gör!! 🙂

 

1.Beställ kaffe och is. I detta fallet beställde vi café con leche – dvs kaffe med mjölk.

 

2. Häll försiktigt över det heta kaffet ner i glaset med is

 

3. Kaffet är redo att drickas – Disfrutar!

2 Replies to “44. Café con hielo…”

    • Inget mixande här inte!! Det gör man väl med Frapino tror jag. Kaffet gör man här i espressomaskin och sen tillsätts varm mjölk för att få en café con leche. Man kan har socker i om man gillar det lite sött. Smakar gott en varm dag!

      Lycka till Marie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*