43. Första dagen på plats…

Skulle gått upp tidigt men stängde av klockan och sov vidare till kl 8. Sovit gott första natten i suset av takfläkten. I förhållande till det svala hotellrummet känns värmen inomhus här ovan.

Åt frukost. Sedan ringde det på porten. Ja det är en port in till området – järngrindar som skyddar så att inga obehöriga kommer in. Någon rabblade något på snabb spanska. Jaja, tänkte jag, jag får väl släppa in vem-det-nu-må-vara. Tänkte att det kunde vara en granne som missat att få med nycklarna. Tryckde på båda knapparna på telefonen och hoppades att det skulle funka.

5 minuter senare ringde det på dörren. Blev förvånad men öppnade. Det var mannen som skulle fixa varmvattenberedaren (gasdriven). Han som skulle komma idag mellan 16 och 19. Underbart med spanska hantverkare – han är bara 7 timmar för tidig. Fast… det är ok, då slipper jag hålla mig hemma i eftermiddag!!

Han börjar fixa och rätt vad det är kommer han med duschen. När han har provat om det är varmvatten överallt, vilket han gör för att vara riktigt säker, ser han att duschmunstyckena är lite igentäpta. Då börjar han genast rengöra dem.  Verkar som att man vill ha nöjda kunder.

Skulle vilja se den svenska gasreparatör som skulle får för sig att ta av två duschmunstycke och rengöra dem, efter det att de avslutat det som de skulle göra…  De är nog få..

Hursomhelst jag fick min dusch med varm vatten här. Skönt!!

Nu dags för en promenad!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*