42. Nyinflyttad…

Vid denna tidpunkt skulle jag landat i Sverige om jag använt den flygbiljett jag köpte… men nu valde jag att inte utnyttja den…. så… Sverige får vänta ett tag till….

Nu är jag istället här – i ett eget litet eget hus. Ja, visserligen i ett mini-radhus, men ändå. Hur gick detta till? I 3 veckor är det “mitt” att förfoga över.

Alltid lika spännande att flytta. Det händer alltid oväntade saker. Den vänliga engelska kvinnan hämtade mig och körde mig och mina pinaler ända hit. Hon var lite stressad men vi fick lagt in mitt kreditkort och betalat för internetabbonemang en månad. Sedan försvann hon. Jodå, betalningen gick igenom, men när jag sen försökte gå in på internet krävdes det ett lösenord. Hoppsan! Just när jag funderade på att sms:a henne kommer ett par som har hand om huset för att kolla varmvattenvärmaren (gasdriven). Varmvattnet fungerar nämligen inte.

Som tur var kände de till lösenordet – så jag kom in på Internet på direkten. Sådan tajming! 🙂

Mannen försökte förgäves få igång varmvattnet men sensorn som känner av att det finns vatten redo för uppvärmning har gått sönder. Det kanske blir 3 veckor utan varmvatten? Vi får väl se…

Efter att ha packat upp det mesta inser jag att jag glömde en påse med mat i den engelska kvinnans bil… Det var den med en flaska vin i – och ett par chokladpåsar. Hmm.. kanske inte meningen att jag skall inmundiga dylika ting. Fast… toalettpapper fanns också däri och det är väl ändå inte meningen att jag skall vara utan det…? ;-P

Börjar direkt med att prova utrustningen. Tvättmaskinen körs igång. Har en del att tvätta nu…

Kylen fyller jag med allehanda dricka – mest vatten…

So… here I am… på plats… Dags att prova på att bo i denna delen av stan…. 🙂

One Reply to “42. Nyinflyttad…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*